IT Outsourcing

Door middel van IT outsourcing heeft u toegang tot gespecialiseerde kennis. Daarnaast helpen wij u te besparen op uw IT kosten en bieden wij hoogwaardige support.

Voordelen van IT outsourcing

Het beheer van je IT-netwerk uitbesteden aan een gespecialiseerde partij levert je in eerste instantie minder kopzorgen op. Als er netwerk- of hardware problemen zijn dan hoef je je niet langer zelf suf te zoeken naar de oorzaak daarvan – net zomin als je medewerkers. Dat zorgt dan weer voor tijdswinst. Dankzij IT-outsourcing krijgen je team en jij meer tijd om te focussen op jullie corebusiness. Je onderneming krijgt, kortom, meer ademruimte. Doordat je ook 7/7 terecht kan bij onze support afdeling blijven problemen niet onopgelost aanslepen buiten de kantooruren.

Werkplek beheer

Wij monitoren uw werkplekken 24 uur per dag. Zo garandeert u uw productiviteit en kunnen uw mensen zorgeloos aan de slag.

Uw organisatie bestaat uit diverse werkplekken. Deze kunnen statisch zijn, zoals de servers en werkstations binnen uw bedrijfsgebouw, maar ook flexibel. Denk hierbij aan laptops of tablets. Daarbij wilt u er zeker van zijn dat deze apparatuur betrouwbaar is en u wilt zo min mogelijk te maken hebben met storingen. Met werkplek beheer van STENAN ICT Services wordt uw apparatuur 24 uur per dag in de gaten gehouden. Met onze tooling monitoren wij uw IT-hardware op tal van onderdelen, zoals CPU, geheugen gebruik en hard drive status. Op deze manier kunnen wij van afstand ingrijpen wanneer zich problemen voordoen.

Wanneer u uw werkplek beheer door STENAN ICT Services laat verzorgen, kunt u terug vallen op een uitstekende support: altijd en overal. Door onze remote support services kunnen wij uw werkplek beheren en indien nodig problemen op afstand oplossen. Zolang u toegang heeft tot een internet aansluiting, kunnen wij u weer op weg helpen.

Netwerkbeheer

Het netwerk is één van de kritische onderdelen van uw organisatie. Dit geldt bij zowel een on-site als cloud oplossing. Een storing of hack in uw netwerk kan betekenen dat uw bedrijf stil komt te liggen, hetgeen u te allen tijde wilt voorkomen. Netwerk beheer is een kwestie van meerdere stappen vooruit denken. Om uw netwerk veilig te laten draaien, is het van belang dat routers, switches, firewalls en servers gemonitord worden.

Wij maken een inventarisatie van uw bestaande IT-netwerk en u ontvangt van ons een configuratie-overzicht van het huidige netwerk met daarbij een adviesrapport.